Merkez Ortaokulu

Vizyon: Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimizin evi olmak.

Misyon: Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda vatanını ve milletini seven, gelişmesi için çalışmayı görev bilen, toplumun çıkarlarını kendi çıkarlarından üstün tutan,Atatürk ilke ve devrimlerine ve çağdaş,demokratik değerlere bağlı insan haklarına duyarlı ve saygılı, yaşadığı çevrenin sorunlarını görebilen ve bu sorunları çözmek için çalışan, bilgi üretebilen, ürettiği bilgiyi kullanan, öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak gören ve doğa bilincine sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 15:20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bmo.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mah.Hasan Ali Yücel Bulvarı No 8 P.K 61800 Beşikdüzü/TRABZON

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde Beşikdüzü İlçe Stadyumunun yanında yer almaktadır. Okulların yoğun olarak bulunduğu bir alanda yer alan okulumuz Beşikdüzü Merkez İlkokulu ile aynı bahçeyi kullanmaktadır. Beşikdüzü Sağlık Meslek Lisesi, Halk Eğitim Merkezi, Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Beşikdüzü Anadolu Öğretmen Lisesi ve Beşikdüzü Anadolu Lisesinin bir arada bulunduğu bir yerleşkede yer almaktadır.

Adres - Cumhuriyet Mah.Hasan Ali Yücel Bulvarı No 8 P.K 61800 Beşikdüzü/TRABZON

Ulaşım Özel Minibüslerle

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 51km İl merkezine olan uzaklık. Okulumuz İlçe Merkezinde