DEPREM ÇANTAM HAZIR

11.12.2020 1336

12-01-2021

Proje hakkında

Deprem konusunda öğrencilerimizi bilinçlendirmek ve deprem çantası nasıl hazırlanır hep beraber öğrenmek istiyoruz.

HEDEFLER

Deprem nedir? Deprem öncesi ve sonrası yapılması gerekenler nedir? Deprem çantasında neler olmalıdır? Sorularından yola çıkarak öğrencilerimizi bu konuda gerekli becerileri sağlamasını hedefliyoruz. Kasım ayında başlayıp Mart ayında bitirmeyi istediğimiz projede konularımız çerçevesinde etkinliklerimizi ortamlarımızla yapacağımız görüşmelerde planlamayı düşünüyoruz. Twinspace ve oluşturacağımız Facebook grubu sayesinde çalışmaları paylaşacağız. Yapacağımız çalışmalarda ortak hareket edeceğiz. Canlı görüşmeler sayesinde iletişimimizi daha da güçlü hale getirmeye çalışacağız.

BEKLENEN SONUÇLAR

Her dönem karşımıza çıkan ve büyük kayıplara sebep olan deprem konusunda öğrencilerimizin daha bilinçli olmasını sağlamaya çalışacağız. Yaptığımız etkinlikleri Twinspace üzerinden paylaşarak işbirliğini artırmaya çalışacağız. Oluşturacağımız takımlarla beraber konumuza uygun bir ortak urun ortaya koymaya çalışacağız.

12-01-202112-01-202112-01-2021